CS:GO

Janusz "Snax" Pogorzelski šel jako host pomoci ENCE. V duelu s FaZe byl nejlepším na serveru

Janusz "Snax" Pogorzelski šel jako host pomoci ENCE. V duelu s FaZe byl nejlepším na serveru
2. 6. 2022
  |  

Velký příběh návratu Janusze "Snax" Pogorzelskiho na tier 1 scénu. Polský veterán slíbil výpomoc ENCE na IEM Dallas 2022 a v souboji s FaZe o semifinále byl nejlepším na serveru.

Když byl Janusz "Snax" Pogorzelski oznámen jako náhrada ENCE za izraelského hráče Lotan "⁠Spinx⁠" Giladi, mnozí ztratili očekávání nad tím, co by měl tým vymyslet v cestě do play-off. Opak je však pravdou a fanoušci zklamaní nejsou, naopak.

Polský veterán Snax působil velmi svěžím dojmem po celou dobu skupinové fáze, ve které si ENCE poradili se všemi soupeři. Klíčovou roli sehrál náhradník v nočním zápase s FaZe, který rozhodoval o postupujícím přímo do semifinále.

Osmadvacetiletý vítěz Majoru a násobně ocenění hráč v HLTV TOP 20 Janusz "Snax" Pogorzelski dokázal nastřílet proti současným PGL Major šampionům 67 killů a s HLTV Ratingem 1,27 byl nejlepším na serveru.

Zároveň následně v rozhovoru pro HLTV potvrdil ambici stále na tier1 levelu pokračovat, pokud dostane příležitost. ENCE bude čekat v sobotním semifinále lepší z dvojice G2/FURIA, kde dostane další šanci se ukázat.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @ESL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.