League of Legends

Inside Games reagují na tristní start Hitpoint Masters. Končí trenér, přichází 4 noví hráči

Inside Games reagují na tristní start Hitpoint Masters. Končí trenér, přichází 4 noví hráči
27. 6. 2022
  |  

Pod tlakem okolností a velmi špatné formy na začátku splitu nejvyšší soutěže Hitpoint Masters se tradiční česká organizace rozhodla pro radikální změny hráčů i trenéra, přichází importi ze Španělska a Portugalska.

Evropské ligy prošly před startem letního splitu změnou, která výrazně komplikuje setrvání v lize pro nejslabší týmy, ty totiž nyní budou muset hrát baráž s nejlepšími celky druhé divize o udržení v nejvyšších soutěžích. 

A právě proto museli Inside Games po 0-4 startu sáhnout k radikálnímu řezu. Z původní sestavy zůstává pouze bulharský midař Alien, odchází jeho krajan z jungle Sentherus, support Vizi a topař Emperor. Do pozice hlavního kouče se z akademie přesouvá Kizuro, který nahradil Stealshota.

 Zdroj: Inside Games Twitter

Z akademie se do A týmu posouvá také slovenský marksman Marzo, na topu nyní figuruje Krosak. Do jungle a na pozici supporta zamířili další importi, španělský talent Shyelander, který jako náhradník působil v UCAM a následně prošel druhou španělskou ligou, k Marzovi se na botu připojí Portugalec João. Ten ve svém jediném kompetetivním působení dosáhl v portugalské lize na třetí místo.

 


Čas běží velmi rychle a Inside Games čeká spousta těžké práce v záchranářských bojích. Pokud si sestava sedne, naději ale rozhodně mají, nová jména působí velmi zajímavým dojmem. 

Nemilosrdný je ale k ING los do konce poloviny splitu, čeká je eSuba, Entropiq a BRUTE. Papírově je tak možné, že po půlce léta bude u jména organizace svítit skóre 0-7. Dokážou se ING vzepřít predikcím komentátorů a zamířit k vyšším příčkám tabulky?

Zdroj úvodní fotografie: Inside Games Twitter

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč