CS:GO

IEM Rio Major: MOUZ poráží Vitality a jsou jediný krok od play-off

IEM Rio Major: MOUZ poráží Vitality a jsou jediný krok od play-off
6. 11. 2022
  |  

Skvělým týmovým výkonem porazili hráči MOUZ druhý nejlepší celek světa Vitality. David "frozen" Čerňanský si tak zítra zahraje o play-off.

MOUZ včera v úvodním zápase Legends Stage vymazali Liquid, v následném druhém kole nestačili na berlínskou organizaci BIG. To je poslalo do dnešního dne se skóre 1-1 a za soupeře jim připadl druhý celek světa: Vitality.

MOUZ vs. Vitality 

Výsledek - 1:0
  • de_mirage | 19:17 (7:8)

Frozen a jeho tým nenaskočili do úvodu utkání nejlépe, když prohráli pistol round a následně nestačili tempu, které Vitality nastavilo. Obrat přišel až za stavu 0:7, kdy se konečně dostali na scoreboard i hráči MOUZ. Ti však nezůstali u jediného bodu, ale dokázali první polovinu dotáhnout na nejtěsnější možný rozdíl 7:8. MOUZ však nepolevovali a připsali si hned po změně stran dalších pět kol a vedení 12:8. Nebyl by to však Counter-Strike aniž by se tempo na serveru ještě jednou nezměnilo. A tak otěže zápasu opět přebrali hráči Vitality, kteří se dostali až ke dvěma match-pointům. Za stavu 14:15 přišel klasický rush B call od MOUZ, který byl úspěšný především díky 4 skvělým killům německého střelce JDC. Hra tak šla do prodloužení, v němž byli úspěšnější hráči MOUZ. 

David "frozen" Čerňanský je tak jediný krok od vytouženého play-off. O něj se popere již zítra odpoledne. Vitality jsou dalším top týmem, který bude zítra čelit vyřazení z turnaje.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.