CS:GO

Polské finále zažije superbitvu. Ubrání G2 Esports sérii neporazitelnosti proti Heroic?

Polské finále zažije superbitvu. Ubrání G2 Esports sérii neporazitelnosti proti Heroic?
12. 2. 2023
  |  

G2 Esports šlapou jako hodinky a dlouho nepoznali porážku, proti nim budou hrát Heroic, kteří si v semifinále namazali NAVI. Bude hrát svoji roli BO5 formát?

Counter-Strike sekce organizace G2 Esports neprohrála už v 19 offline mapách v řadě a dnes mohou přidat 3 další... Vlastně stačí jedna, aby se odpoutali na druhé¨m místě světových historických žebříčků a předskočili NAVI. To ale nebude hlavním téma. Tím bude snaha dokráčet od 16:00 k titulu z IEM Katowice 2023.

Dánští Heroic si poradili v semifinále s ukrajinsko-ruskou sestavou Natus Vincere v poklidném tempu 2:0 a namířili k titulu. Ve finále, které se však narozdíl od všech dosavadních zápasů, odehraje ve formátu BO5, to bude ovšem těžší bitva.
Bracket play-off IEM Katowice 2023
V posledním vzájemném zápase G2 Esports vs. Heroic se radoval v listopadu roku 2022 dánský tým v poměru 2:1. Od té doby celky neměly tu čest se potkat, což ještě umocňuje fakt, že se v dnešním finále střetne světová jednička a dvojka.

Turnaj v polských Katowicích můžete sledovat logicky v řadě jazykových mutacích. Anglickou naleznete na oficiálním Twitch kanále esl_csgo, česko-slovenskou pak zprostředková agentura a portál PLAYzone na stejnojemnném Twitch kanále PLAYzoneCZ.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.