CS:GO

IEM Katowice: Boombl4 opouští izolaci. Ruský hráč prošel negativními testy a připojuje se k NAVi

IEM Katowice: Boombl4 opouští izolaci. Ruský hráč prošel negativními testy a připojuje se k NAVi
19. 2. 2022
  |  

Nejhorší scénáře byly zažehnány, dokonce se situace s izolací ruského hráče NAVI otočila o 180 stupňů. Boombl4 prošel negativními testy během posledních 48 hodin a může se připojit zpět k týmu.

Organizátor turnaje IEM Katowice 2022, společnost ESL, na svém Twitteru potvrdila, že se Boombl4 může připojit zpět ke svým spoluhráčům a nebude tak chybět v klíčových bojích v cestě za postupem do vyřazovací části.

"@Boombl4CS vytvořil za posledních 48 hodin dva negativní testy PCR. Po konzultaci s místními lékařskými úředníky byl považován za lékařsky osvobozený od izolace a může soutěžit v #IEM Katowice z turnajové oblasti s @natusvincere," uvedlo ESL na svém Counter-Strike Twitter účtu.
Boombl4 se zdá být připraven na závěr základní části | Zdroj: Twitter @ESLCS
Včerejší úvodní zápas Natus Vincere proti ENCE sice zvládli, nicméně na výhru se pořádně nadřeli. Ve stejném čase hráli souběžně také G2 Esports a Fnatic, kde se zrodilo velké překvapení. NAVI byli blízko tomu, aby také negativně překvapili. Opak však byl pravdou a ruský hráč Perfecto v pravý čas ukázal svůj potenciál a závěrečná mapa patřila jemu.

Natus Vincere dnes nastoupí od 16:00 do zápasu s brazilským celkem FURIA. Vítěz duelu si zajistí na 100 %  play-off ve Spodek Aréně a bude hrát pak již jen finále skupiny B o zajištění slotu rovnou v semifinále.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.