CS:GO

IEM Katowice 2022 Play-in: Jak vypadá bracket úvodní fáze? Entropiq žhaví šance na hlavní turnaj

IEM Katowice 2022 Play-in: Jak vypadá bracket úvodní fáze? Entropiq žhaví šance na hlavní turnaj
9. 2. 2022
  |  

ESL zveřejnilo rozpis úvodních zápasů v rámci double-elimination play-in stage. Z 16 celků postoupí do hlavního turnaje rovnou 8. Jaké šance mají MOUZ s frozenem nebo Entropiq?

Formát play-in IEM Katowice 2022 je poměrně jednoduchý. Celek, který chce postoupit do hlavní fáze turnaje (Group Stage), musí zvítězit ve 2 ze 3 zápasů. Úvodní zápas by se měl odehrát ve formátu BO1, všechny následné BO3.

V prvním duelu z pohledu česko-slovenských fanoušků bude rezonovat zápas MOUZ, kde prodloužil Slovák frozen kontrakt, s týmem GODSENT. Na své si přijdou také fanoušci Entropiq, jejichž oblíbenci vyzvou ENCE. V případě vítězství se utkají o postup s lepším z dvojice OG a Renegades.
Pohled na play-in stage a následné skupin A a B v rámci Group Stage IEM Katowice 2022 | Zdroj: ESL
Další atraktivní duely se nabízí v horní části bracketu, kde například NIP vyzvou v prvním kole domácí Wisla Krakow a v případě vítězství se utkají s lepším z dua fnatic/Copenhagen Flames. Samotná play-in stage bude startovat 15. února. Coverage výsledků a zápasů vám přineseme v rámci Sazka Esport.

Zároveň byly také nalosovány základní skupiny, do nichž už jen zapluje vždy čtveřice celků z play-in. Všechny zaujala situace, kdy G2 Esports a Natus Vincere jsou nalosovány společně do "Béčka". Dost možná tak dojde na vzájemný duel, ve kterém dojde na velkou konfrontaci s1mpla a m0NESYho.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.