CS:GO

IEM Fall EU: NEOFRAG, Liquipedia i další servery potvrzují turnaj ve Švédsku

IEM Fall EU: NEOFRAG, Liquipedia i další servery potvrzují turnaj ve Švédsku
25. 9. 2021
  |  

Hvězda SINNERS Esports Adam "NEOFRAG" Zouhar během pátečního dne přidávala příspěvky na svůj Instagram ze zajímavé cesty. Povídá o možné lokalitě IEM Fall 2021 EU, kterou potvrzují také další servery.

Bude to skutečně Stockholm? Doposud informace o lokalitě turnaji IEM Fall 2021 EU z úst organizátora nebo nějaké platformy úzce související nepadla. Už před několika týdny však web esports.gg přišel s informací, že má potvrzeno, že to bude právě Stockholm. ESL totiž přislíbilo při oznámení pořádání RMR série, že se evropská část bude konat offline.

Více napověděl během pátku také Adam "NEOFRAG" Zouhar, který na svůj Instagram kromě letu přidal také video ze švédského hotelu Quality Hotel Globe ve Stockholmu.

Dnes (v sobotu) se lokalita Stockholm objevila i při turnaji také na portále Liquipedia a tak se zdá, že je už prakticky definitivní přesun evropských týmů na sever Evropy.

Tím, že se však neobjevují informace o prodeji vstupenek, je také dost možná jasné, že se akce bude konat za zavřenými dvěřmi. Tedy ve studiovém režimu. Minimálně to bude rozdíl oproti chystanému PGL Major Stockholm, kam by se diváci měli za měsíc a týden podívat.

Zdroj úvodní fotografie: staticflickr.com

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.