CS:GO

IEM Fall CIS: Entropiq mají po prvním dni dvě výhry a vykročili směrem Major

IEM Fall CIS: Entropiq mají po prvním dni dvě výhry a vykročili směrem Major
29. 9. 2021
  |  

IEM Fall 2021 CIS se rozběhl během středečního odpoledne. Východoevropské týmy před zraky diváků na ESL kanálech bojují o důležité body v RMR klasifikaci. Jak jsou na tom hráči české organizac Entropiq?

Do dvou těžce predikovatelných zápasů vstoupili hráči Entropiq během úterního odpoledne. Nejprve se východoevropský celek měl v rámci IEM Fall 2021 CIS popral s Akuma a posléze s AVE.

Entropiq vs. Akuma

  • Výsledek 1:0
    • de_nuke 16:13 (6:9)

Proti Akuma za Entropiq exceloval zejména jednadvacetiletý Igor "Forester" Bezotecheskiy, který si připsal 28 killů. V úvodní polovině sice Entropiq prohráli za T-side 6:9, ve druhé už však tahali za delší konec provazu a zápas drželi pod kontrolů.

Po úvodním vítězství nad nevyzpytatelným celkem Akuma čekal na Entropiq další nepříjmený soupeř, 75. tým světa AVE.

AVE vs. Entropiq

  • Výsledek 0:1
    • de_nuke 13:16 (10:5)

Zápas s AVE se řídil pro Entropiq do velkého problému, až komplikace v cestě za postupem. Po první polovině, kde hráči hrající pod českou organizací nedokázali reagovat na tempo AVE, svítil výsledek 10:5 ve prospěch AVE. Za CT stranu však Entropiq postupně začali duel dotahovat a otáčet.

El1an dokonce za stavu 14:13 zvládl clutch 1v2 a navíc defusnul bombu, což vyneslo Entropiq matchpoint. Poslední přestřelka také patřila Entropiq a tím pádem i celá hra. 

Dvě vítězství jsou povinným startem pro následující průběh. Během čtvrtka čeká na Entropiq tým Natus Vincere a poté ruský tým Spirit. V obou případech tak půjde o klíčové zápasy v případné cestě za postupem ze skupiny.

Zdroj úvodní fotografie: Twitch @ESL_CSGOc

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport