CS:GO

IEM Fall CIS: Entropiq budou ve skupině bojovat s NAVI nebo Spirit

IEM Fall CIS: Entropiq budou ve skupině bojovat s NAVI nebo Spirit
22. 9. 2021
  |  

Kromě evropské části IEM Fall byly rozlosovány také dvě skupiny pro region CIS. Koho musejí Entropiq porazit aby bojovali o Major?

Přesně za týden startuje boj v poslední RMR sérii východoevropského regionu. Poslední rozdělení bodů může mít také vliv na to, zda se do play-off podívá česká organizace Entropiq se svojí sestavou z tohoto regionu.

Přehled skupin IEM Fall 2021 CIS:

Skupina A na IEM Fall CIS 2021 | Zdroj: Twitter @IntelExtremeMasters
Na Entropiq ve skupině A, která se odehraje (jako ostatní) formátem BO1 Round Robin, nečeká nic lehkého. Vítěz posledního Intel Grand Slam S3 Natus Vincere, Team Spirit, ale také "hratelní" soupeř v podobě Nemiga Gaming, AVE a AKUMA.

Hned první dva zmíněné týmy zatím vévodí tabulce RMR bodování regionu CIS a o jejich směřování na Major prakticky nemůže být pochyb, přesto Entropiq potřebují uhrát první nebo druhé místo ve skupině, aby si zajistili TOP4 a tedy minimálně 2031 bodů. Teoreticky by mohlo stačit uhrát také celkové 5. místo, které je posledním bodovaným.
Skupina B na IEM Fall CIS 2021 | Zdroj: Twitter @IntelExtremeMasters
Ve druhé skupině nás čekají velmi zajímavé souboje o postup. Gambit Esports jako velký favorit, na druhé straně minimálně 3 velcí vyzyvatelé bojující o druhé postupové místo do semifinále. Virtus.pro, ForZe i K23 se stále snaží uhrát dostatečný počet bodů na postup.

Ze skupin postupují do play-off vždy dva nejlepší celky. 

Zdroj úvodní fotografie: @ESL / @IEMKatowice2020

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.