CS:GO

IEM Fall 2021 EU: Zástupce ESL nechal SINNERS dojemný vzkaz

IEM Fall 2021 EU: Zástupce ESL nechal SINNERS dojemný vzkaz
28. 9. 2021
  |  

Nejde o nic neobvyklého. ESL, DreamHack a další světové turnaje nechávají týmům na hotelech personalizované vzkazy. Ten u SINNERS však nejednoho domácího fanouška potěšil.

Jackson Wolf, který v ESL zastává pozici Product Manager pro ESL Pro Tour je podepsán por "dopisem" pro SINNERS k jejich účasti na IEM Fall 2021, která spadá jak do RMR bodování, tak právě EPT žebříčku.

Zástupce ESL ve vzkazu pro český celek nezapomíná zmínit unikátní vítězství v premiérové sezoně ESEA Premier nebo účast na ESL Pro League.
Zpráva pro SINNERS od ESL | Zdroj: Twitter @SINNERS_esports
Ostatně obecně jsou již hráči ve Švédsku a připravují se na důležitou akci jejich kariér. Kromě toho také dávají možnost prostřednictvím sociálních sítích divákům nahlédnout pod pokličku akce. Kupříkladu in-game leader Beastik na svém Instagramovém účtu ukazuje zákulisí hotelu a tréninkové místnosti.

První zápas čeká na SINNERS už během středečního večera a pro vývoj ve skupině může být naprosto klíčovým. Domácí CS:GO jednička se v něm utká s Complexity.

Více o časech zápasů českého celku a také slovenských zástupců v mousesports, respektive FPX jsme přinesli dopoledne v článcích.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.