CS:GO

Hydra Cup #3: eSuba vypadla se skórem 0:3, Sampi hrají o přežití, DNE o postup

Hydra Cup #3: eSuba vypadla se skórem 0:3, Sampi hrají o přežití, DNE o postup
21. 3. 2022
  |  

Tři česko-slovenské celky bojují ve swiss formátem hrané skupině turnaje Hydra Cup #3. Jeden z nich je již z turnaje venku, dva další bojují o postup, byť každý má jinou výchozí pozici.

Evropský turnaj Hydra Cup #3 sice není obstaráván HLTV coveragem, ale i tak dává česko-slovenským sestavám šanci ukázat se a porovnat výkonnost s ostatními zahraničními celky. 

Z česko-slovenské scény se do turnaje připojily týmy eSuba, Dynamo Eclot a také Sampi, které mnoho příležitostí v EU zatím nedostávají. Nejhůře dopadl tým eSuba, který nezvládl ani jeden ze tří zápasů a se skórem 0:3 ve swissu již nadále nepokračuje. 

V úvodním zápase tým podlehl po dlouhé bitvě INDE IRAE 1:2 (de_dust2 16:14; de_nuke 17:19; de_inferno 16:12), poté nezvládl celek ani souboj s UNGENTIUM 0:2 a v poslední, rozhodující bitvě nestačila eSuba na SC e-Sports.
Sampi mají aktuálně ve swissu skóre 1:2 a tedy jediná porážka je dělí od vyřazení, naopak dvě vítězství jsou potřeba k postupu. Sympatický výkon předvedla ambiciozní česko-slovenská sestava proti polským AGO, které porazila 2:0. Dnes od 20:30 bude tým Sampi hráč s UNGENTIUM o šanci na decider.

Poslední zástupce domácí scény, celek Dynamo Eclot, má situaci rozjetou nejlépe. Po vítězství nad AGO (2:1) přišla porážka od INDE IRAE, kterou však následovalo velká výhra nad Singluarity (2:1). Možný postupový zápas odehrají Dynamo Eclot dnes od 17:30 s týmem HOTU. 



Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport