CS:GO

HUNDEN se vrací a o jeho služby stojí Sashi Esport, kde je sportovním ředitelem Rejin

HUNDEN se vrací a o jeho služby stojí Sashi Esport, kde je sportovním ředitelem Rejin
18. 7. 2023
  |  

Bývalý Head Analyst organizace Entropiq, dánský veterán Allan "Rejin" Petersen, před nedávnem podepsal kontrakt v organizaci Sashi Esport, kde se stal sportovním ředitelem. Nyní k němu přichází také Nicolai "HUNDEN" Petersen, kontroverzní dánský trenér, který naposledy vedl Astralis.

Dánský trenér Nicolai "HUNDEN" Petersen dostává nové angažmá. Po nečekaném konci v organizaci Astralis, kam už přicházel za velkých kontroverzí a spekulací poté, co skončil v Heroic, létala kolem něj obvinění okolo VAC Ban / Spectators Bug, ale také možného vyzrazování taktiky největšímu soupeři, si jej vyhlédla menší dánská organizace Sashi Esport.

Právě CS:GO sekce organizace Sashi Esport prochází restrukturalizací, ke které byl přizván jako sportovní ředitel také Allan "Rejin" Petersen, bývalý Head Analyst organizace Entropiq, trenér MOUZ, Tricked Gaming nebo MAD Lions, který se také v minulosti potýkal s problémy okolo spectators bugu, stejně jako velká část jeho kolegů.

V Sashi Esport se buduje nový projekt poté, co se na lavičku posadila další zkušená dánská jména jako Mathias "⁠MSL⁠" Lauridsen, Thomas "⁠LUMSEN⁠" Søhus Larsen nebo Philip "⁠aizy⁠" Aistrup a jednadvacetiletý Mathias "⁠Maccen⁠" Madsen. Jediným v aktivní sestavě zůstal teprve devatenáctiletý Mikkel "⁠n1xen⁠" Borlund. Vůbec není jisté, zda si Sashi včele s novým, trenérem nějaká jména ponechají, či nikoliv. 

"Kromě zkušeností z dřívějšího působení ve špičkových týmech, jako jsou Heroic a Astralis, přináší HUNDEN mnoho zkušeností s rozvojem talentů na dánské scéně," uvedla organizace ve svém prohlášení k příchodu zkušeného dánského trenéra a analytika. 

Aktuální sestava Sashi Esport:
  • Mikkel "⁠n1xen⁠" Borlund 

  • Nicolai "HUNDEN" Petersen - Head Coach
  • Allan "Rejin" Petersen - Sports Director

  • Mathias "⁠MSL⁠" Lauridsen - bench
  • Thomas "⁠LUMSEN⁠" Søhus Larsen - bench
  • Philip "⁠aizy⁠" Aistrup - bench
  • Mathias "⁠Maccen⁠" Madsen - bench

Zdroj úvodní fotografie: dust2.dk

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.