CS:GO

Hráči es3tag a jks jsou na prodej. Complexity chystají pro 2022 přestavbu týmu

Hráči es3tag a jks jsou na prodej. Complexity chystají pro 2022 přestavbu týmu
3. 11. 2021
  |  

Organizace Complexity oficiálně potvrdila, že umístila duo Justin "⁠jks⁠" Savage & Patrick "⁠es3tag⁠" Hansen na přestupovou listinu.

CS:GO tým Complexity se definitivně rozpadá poté, co organizace oficiálně oznámila, že umísťuje australsko-dánské duo jks & es3tag na přestupovou listinu a chystá přestavbu kádru na rok 2022.

Pro pětadvacetiletého Dána Patricka "⁠es3tag⁠" Hansena půjde o několikátý tým během dvou let. Jeho cesta vzhůru začala narážet ve chvíli, kdy z Heroic přestoupil do Astralis. Chvilková návštěva Cloud9 nedopadla úspěšně, stejně jako následná štace právě v Complexity.

Australský hráč Justin "⁠jks⁠" Savage prošel naopak minimem týmů. Dlouhá léta strávil v Renegades, tedy nejlepším týmu jeho rodného regionu, následně si vyzkoušel angažmá v 100Thieves a nyní v Complexity.

O oba hráče by mohl být zájem zejména z týmů hned za nejužší špičkou. S chystanou rotací na dánské scéně okolo Astralis, nejistou budoucností Heroic a dalších celků, to vypadá na zajímavé zimní přestupové období.

Complexity potvrdili pokračování v následném roce se CS:GO sestavou, zůstává otázkou, koho management angažuje a jakou cestou se vydá.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @Complexity

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.