CS:GO

Hráč XANTARES potvrdil konec v BIG. Vznikne skutečně hvězdný turecký superteam?

Hráč XANTARES potvrdil konec v BIG. Vznikne skutečně hvězdný turecký superteam?
1. 8. 2021
  |  

Turecký hráč İsmailсan "XANTARES" Dörtkardeş skutečně potvrdil spekulace o svém konci v německé organizaci BIG poté, co do týmu přišel Dán Gade.

Nejenom, že se šířily spekulace o konci pětadvacetiletého Turka v německé organizaci, ale navíc byly podpořeny faktem, že dost možná na stole leží čistě turecký tým s velkými ambicemi.

První spekulace byly potvrzeny dnes, kdy sám XANTARES na svém Twitteru účtu oznámil konec v BIG. Následně poděkování potvrdila proběhlou zprávu i organizace, která poděkovala za všechno hráči, který se spolupodílel na tažení do světové desítky.

Za dva a půl roku dokázal celek ovládnout turnaje DreamHack Open Leipzig, Masters Spring 2020, Open Summer 2020 a cs_summit 6. Turecký hráč se tak nesmazatelně zapsal do historie organizace.

V potenciální sestavě by měl XANTARES doplnit další světové jméno z Turecka. Konkrétně bývalého hráče Cloud9 nebo mousesports Woxica. Otázkou bude administrativa, potenciální organizace a platný kontrakt v BIG, protože podle oficiálního vyjádření byl pětadvacetiletý hráč umístěný na přestupovou listinu.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.