CS:GO

Hra osudu. Na PGL Major Antwerp postupují MIBR, kteří porazili jejich strůjce, FalleNa

Hra osudu. Na PGL Major Antwerp postupují MIBR, kteří porazili jejich strůjce, FalleNa
12. 4. 2022
  |  

Americký PGL RMR event zná prvního postupujícího na samotný Major v Antverpách. V brazilském souboji si MIBR poradili v poměru 2:1 s Imperial, kde hraje i strůjce obnovení soupeřova týmu, legendární FalleN.

Prvním postupujícícm na PGL Major Antwerp 2022 jsou hráči MIBR. V zápase swissu se skórem 2:0 utkal brazilský celek se svými krajany, týmem Imperial. Gabriel "FalleN" Toledo proti týmu, který sám před několika lety pomohl opět rozběhnout, nedokázal uspět a o postup na PGL Major bude muset ještě bojovat. 

Imperial se povedlo i díky FalleNovi rozjet sérii velmi dobře a vedli dokonce 1:0 v rámci série. Pak však přišly dvě jednoznačné mapy pro MIBR. Vítězný celek si poradil s Imperial na Vertigu 16:8 (9:6) a také výborně rozjel i Nuke, kde za T-side uhrál 10 kol a mířil za vítězstvím, které ostatně přišlo po 26 kolech.
Brazilci mají jistotu postupu na PGL Major 2022 | Zdroj: Twitter @PGLEsports
MIBR se skórem 3:0 mají jistotu postupu na PGL Major Antwerp 2022. Navíc ještě budou bojovat proti lepšímu z dvojice FURIA/Complexity o postup přímo do Legends stage. Na Imperial naopak čeká ještě minimálně jeden zápas v rámci amerického RMR turnaje.

Další zápasy úvodního RMR kvalifikačního turnaje začínají, kromě dnešní bitvy FURIA s Complexity, už zítra před oběděm. O víkendu se také rozjede evropská kvalifikace na nadcházející největší světové CS:GO klání.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.