CS:GO

HLTV Ranking update 6. prosince: DNE předskakuje eSubu, EP si polepšili, SINNERS stále v TOP 30

HLTV Ranking update 6. prosince: DNE předskakuje eSubu, EP si polepšili, SINNERS stále v TOP 30
6. 12. 2021
  |  

Další pondělí přineslo opět aktualizaci světového žebříčku portálu HLTV. Jak si vedou na začátku prosince nejlepší 4 tuzemské celky?

Další turnaje a příležitosti prorazit v Evropě. Jak si vedou nejlepší česko-slovenské celky SINNERS, ENTERPRISE, Dynamo Eclot a eSuba ve srovnání se zahraničním?

CZ/SK týmy:

SINNERS

Posun:
  • 26. místo -> 27. místo

ENTERPRISE

Posun:
  • 46. místo -> 43. místo

Dynamo Eclot

Posun:
  • 65. místo -> 61. místo

eSuba

Posun:
  • 54. místo ->63. místo

SINNERS si stále drží pozici v nejlepší 30 světových celků, byť je na 26. místě vystřídali MOUZ NXT.  ENTERPRISE poskočili o 3. místa díky Malta Vibes, kde postoupili až do dnešního osmifinále.

Dynamo Eclot připsalo body do rankingu díky stejnému turnaji a velká škoda budiž, že turnaj METAPLAY o $10,000 nebyl součástí HLTV, několik míst by to česko-slovenské sestavě přidalo. Rovnou o 9 míst dolů se posunula eSuba, objektivně vinou chybějících zápasů na HLTV. Jediným turnajem totiž byl Exeedme Revolution 2021, kde česko-slovenský celek prohrál v těsném zápase a několiknásobném prodloužení s forZe.

V tomto týdnu nás čeká vyvrcholení základní části ESEA Premier, které je důležité zejména pro SINNERS. Poté dojde na play-off i v Advanced, kde se mohou zajímavě vyšvihnout například Entropiq Prague.

Zdroj úvodní fotografie: CNC/Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.