CS:GO

HLTV Ranking: Historický moment pro tuzemské týmy. Hned 3 jsou v TOP 55

HLTV Ranking: Historický moment pro tuzemské týmy. Hned 3 jsou v TOP 55
22. 11. 2021
  |  

Pondělní večer tradičně patří k aktualizaci světového žebříčku HLTV.org. V posledních týdnech skvělé úspěchy zažívají česko-slovenské týmy, které dnes dostaly odměnu v podobě velkolepého ranking vzestupu!

Fanoušci na česko-slovenské scéně byli zvědaví, co udělá pondělní HLTV Ranking update s pozicí tuzemských týmů. SINNERS svoji pozici uhájili a zůstávají na 25. místě, ostatní letí vzhůru.

ENTERPRISE letí na 38. místo

Veleúspěšný turnaj V4 Future Sports Festival v podání ENTERPRISE katapultoval tým Adejise na 38. místo žebříčku portálu HLTV (minulý týden byl tým na 55. místě). Historicky jde tak o nejlepší umístění pro tuto organizaci, která zažívá nebývalý vzestup, jenž může potvrdit už na nadcházejícím Vodafone MČR, kde kromě SINNERS patří k hlavním aspirantům na titul.

ENTERPRISE by velmi brzy navíc měl čekat turnaj Elisa Invitational Winter 2021 Regionals, kde tým opět dostane velkou příležitost se ukázat v dobrém světle.

Posun:
  • 55. místo -> 38. místo
 

eSuba na hraně TOP 50

Česko-slovenskou stálici na hraně TOP 50 by před pár týdny čekal málokdo. Blogg1sovi aspol. však náramně sedl návrat na offline stage a na nich, ať již jde o Sazka eLEAGUE, MSR nebo V4FSF, předváděl tým výkony, které byly nad očekáváním.

Posun:
  • 62. místo -> 54. místo

Dynamo Eclot už je 65.

Prakticky přesně před rokem byl tým Eclot Gaming na pozici okolo 170. místa. Za necelých 12 měsíců se však organizaci povedl přerod do full-time společnosti a hráči se v posledních měsících ukazují v pozitivním světle HLTV turnajů jako Pinnacle Cup.

Také Dynamo Eclot bude patřit k vážným aspirantům na boj o medailové příčky na nadcházejícím Vodafone MČR 2021, které se uskuteční v druhé polovině tohoto týdne v Brně.

Posun:
  • 83. místo -> 65. místo

Zdroj úvodní fotografie: V4FSF
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.