CS:GO

HLTV Ranking 7. srpna: SINNERS jdou do čela CZ/SK týmů a patří jim 36. pozice. Co Sampi a DNE?

HLTV Ranking 7. srpna: SINNERS jdou do čela CZ/SK týmů a patří jim 36. pozice. Co Sampi a DNE?
7. 8. 2023
  |  

Světový portál HLTV Ranking aktualizoval během večera v pondělí 7. srpna 2023 svůj žebříček CS:GO týmů. Projevily se změny v pořadí také v předních celcích tuzemské scény, které se doposud pohybovaly okolo TOP 50?

Před pondělní aktualizací HLTV žebříčku patřilo celku Dynamo Eclot umístění na hraně TOP 40, kdy se česká soupiska s izraelským AWP hráčům držela 41. pozici, slovenská sestava Sampi na tom byla o tři místa hůře, když byla na 44. pozici a SINNERS Esports byli těsně za hranou TOP 50, konkrétně na 51. příčce. Další tuzemské týmy se pohybovaly až v další stovce HLTV rankingu.

SINNERS dokázali díky vítězstvím v posledním týdnu poskočit rovnou na 36. pozici v rámci světového rankingu a šlo tedy o posun rovnou o 15 míst. Stejně tak si polepšili o 3 místa Sampi, kteří se aktuálně ocitli na 41. příčce. Dynamo Eclot, byť s výrazně menší aktivitou v rámci zápasů na HLTV, také nespadlo a naopak se dívá aktuálně na 40. příčku.

Zbytek tuzemských sestav se nachází v hlubinách HLTV Ranking. Jejich přehled již tradičně přináší Twitter účet CzechSlovak CS. Na něm, se dočtete, že ENTERPRISE propadli a patří jim aktuálně 133. pozice, SINNERS Academy pozice 175. a BRUTE 208. Zajímavé bude sledovat i pozice a posun u Entropiq.

V tomto týdnu čeká česko-slovenské celky další velká porce zápasů, ať již v rámci CCT Central Europe Series 7, kde aktuálně stále bojují Sampi a SINNERS čekají na soupeře pro play-off, tak v rámci CCT East Europe Series 1 a v neposlední řadě také v rámci Thunderpick World Championship European Series 1, kde se Sampi v úterý postaví v osmifinále MOUZ a na SINNERS čeká celek Monte.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.