CS:GO

HLTV naposledy aktualizoval ranking. Jak si vedly v roce 2021 české a slovenské týmy?

HLTV naposledy aktualizoval ranking. Jak si vedly v roce 2021 české a slovenské týmy?
28. 12. 2021
  |  

Každým dnem se blíží závěr roku 2021 a tak je třeba rekapitulovat. Portál HLTV.org vydal poslední aktualizaci žebříčku a na řádcích níže naleznete peak, ale i konečnou pozici česko-slovenských CS:GO týmu ve světovém měřítku.

Jak zakončily česko-slovenské týmy rok podle žebříčku HLTV.org? SINNERS, eSuba, ENTERPRISE, Dynamo Eclot a v neposlední řadě také Entropiq Prague předváděli v Evropě zajímavé výkony a výsledky. Je na čase tak jejich ranking pozici rekapitulovat.

SINNERS

Nejlepší umístění: #19
Umístění nakonci roku: #31

Česko-slovenská CS:GO jednička předváděla zejména ve dvou třetinách roku výkony hodné tier 2 týmu, který se pokusil získat zahraniční triumfy a kvalifikovat se tier 1 eventy. To se SINNERS dařilo a tak stoupala i jejich pomyslná hvězda v rankingu. V závěru roku to sice nebyla už žádná sláva, přesto SINNERS zůstali na hraně TOP 30.

ENTERPRISE

Nejlepší umístění: #38
Umístění nakonci roku: #39

Dalším z tuzemských zástupců jsou ENTERPRISE, kteří dokonce ve vzájemných zápase i SINNERS potrápili. Česko-slovenskému celku se s postupem času dařilo i na mezinárodní scéně a pomyslné úspěchy na tier 2/3 turnajích vynesl celku umístění v TOP 40. ENTERPIRSE si dokonce během posledního updatu polepšili o 3 místa, čímž skončili na konečné 39. pozici.

eSuba

Nejlepší umístění: #54
Umístění nakonci roku: #60

Dynamo Eclot

Nejlepší umístění: #61
Umístění nakonci roku: #70

Dynamo Eclot se společně s eSubou rvalo o pozice na hraně TOP 60. Druhému jmenovanému celku se podařilo prolomit onu osudnou hranici a nejlepším výsledkem eSuby bylo 54. místo. Dynamo Eclot dosáhlo nejlépe 61. pozice. Nyní týmy drží šedesáté, respektive 70. místo

Entropiq Prague

Nejlepší umístění: #90
Umístění nakonci roku: #90

Entropiq Prague prorazili do TOP 100 v roce 2021 hned několikrát. Po letním úspěchu a výměně capseNa však přišla studená sprcha a pád. V závěru roku se však celek pod vedením leckra opět dostal zpět a rapidním skokem si na závěr roku zajistil 90. místo.

Za zmínku samozřejmě stojí také hráč Patrik "ZERO" Žúdel s týmem GamerLegion, který se konzistentní hrou a výkonu dostal na závěr roku do TOP 30 světového HLTV žebříčku. Další Slovák frozen "skončil" pomyslně rok na 18. místě, které je daleko za očekáváním organizace MOUZ.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.