CS:GO

Historické umístění bez zápasu? Sampi se opět posunuli v HLTV rankingu

Historické umístění bez zápasu? Sampi se opět posunuli v HLTV rankingu
4. 7. 2023
  |  

CS:GO sekce české organizace Sampi se v HLTV Ranking posunula během pondělka 3. července 2023 na historicky nejlepší umístění. O vzestupu rozhodly mj. také změny celků na světové scéně.

Pondělní aktualizace žebříčku pořadí týmů od renomovaného portálu HLTV.org rozhodla o dalších posunech celků, které prošly změnami. Posuny se tak týkají i česko-slovenských sestav.

Nejvýše, na aktuální 46. místo, poskočili hráči Sampi. Stejně tak se posunuli SINNERS na 58. a Dynamo Eclot na 63. pozici. Během letní přestávky jsou posuny však více zkresleny změnami než výkony v turnajích. Pro Sampi jde každopádně o rekordní umístění a posun.

Sampi, kteří stále neoznámili, kdo bude 5. hráčem v klíčové roli AWP, se zřejmě v případě oznámení o několik míst propadnou. Od poloviny července, respektive od srpna, bude mít tým příležitost ukázat a navázat na formu ze závěru první poloviny sezony 2023.

O změnách v rankingu u CZ/SK sestav informoval přesně opět Twitter účet CZSK_CS, který posuny, ale i výkony týmů sleduje.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.