CS:GO

Heroický výkon s1mpla dovedl NAVI do finále. OG s NEOFRAGem končí na 3. - 4. místě

Heroický výkon s1mpla dovedl NAVI do finále. OG s NEOFRAGem končí na 3. - 4. místě
18. 6. 2022
  |  

Očekávaný zápas mezi OG Esports a Natus Vincere se v rámci semifinále BLAST Premier Spring Final natáhl na všechny 3 mapy. Z vítězství se radovala ukrajinsko-ruská soupiska.

Premiérový velký tier1 event skončil pro Adama "NEOFRAG" Zouhara v dresu OG Esports pomyslným bronzem. Český hráč se spoluhráči nestačil v semifinále na Natus Vincere, které za vítězstvím v sérii a postupem do finále táhlo zejména duo electroNic & s1mple.

Natus Vincere už nechtěli dopustit zaváhání, kterého se v úvodním zápase skupiny s OG dopustili. Na první mapě série (de_dust2) se Natus Vincere odpoutali po výměně stran, do kterého se šlo za vyrovnaného stavu (7:8). 

OG Esports však hru nezabalili a dokázali získat velmi rychlé vedení na Infernu. Ve druhé půli však Natus Vincere dokázali náskok soupeře stahovat a v těsné koncovce téměř hru poslali do OT. OG Esports zachraňoval zejména stand-in degster.

Na závěrečné mapě už však OG nestačili a i přes opětovně vyrovnanou první půli nedokázali závěr zvládnout. NAVI po výsledku 16:10, celkově 2:1, postupují do finále.

OG Esports vs. Natus Vincere

Výsledek - 1:2 
  • de_dust2 9:16 (7:8)
  • de_inferno 16:14 (10:5)
  • de_mirage 10:16 (8:7)

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @BLASTPremier

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport