CS:GO
ESL Pro League

Heroic padli s NAVI, co bude ale dál? Proces s HUNDENem i chybějící partneři

Heroic padli s NAVI, co bude ale dál? Proces s HUNDENem i chybějící partneři
12. 9. 2021
  |  

Během sobotní noci Heroic padli v dramatickém utkání s Natus Vincere 1:2 a ztratili naději na obhajobu titulu z ESL Pro League. Nyní ale přichází věci na pozadí.

Neuvěřitelný play od refrezhe ve čtvrtfinále proti Liquid, vyrovnaná partie s celosvětovou jedničkou jsou věci na straně jedné, problémy skrze spor s bývalým trenérem HUNDENem a zřejmě chybějící partneři však na straně druhé nedají zainteresovaným lidem spát.
Na webu organizace Heroic v sekci "Partners" chybí jakékoliv logo, stejně tak žádné partnery nenajdeme na profilu organizace na Liquipedii, případně jsme je ani neviděli během ESL Pro League, jedné z nejsledovanějších CS:GO soutěží.

Je důvodem spor s bývalým trenérem? Nicolai "HUNDEN" Petersen totiž před několika týdny v probíhajícím sporu skrze údajný prodej strategií konkurenci a spectators bugu začal obviňovat také své spoluhráče, že o všem věděli (mj. na úvod kauzi je obhajoval, že o spectators bugu nevěděli).

Kolem dánské organizace, která vznikla před 5 lety, tak krouží různé fámy a zůstává nezodpovězenou otázkou, co bude dál. Dalším oficiálním turnaje by pro tým měl být IEM Fall 2021 EU.

Zdroj úvodní fotografie: Vítězství na EPL S13 / Heroic / invenglobal.com

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.