HearthStone

Hearthstone tým Sazka.INAE už je ve Švédsku a DreamHack Open je startuje

Hearthstone tým Sazka.INAE už je ve Švédsku a DreamHack Open je startuje
26. 11. 2021
  |  

Česko-slovenská organizace Sazka.Inaequalis vyslala do Švédska čtveřici Hearthstone hráčů, kteří se poperou o úspěch na DreamHacku

Tradiční švédská LAN akce DreamHack Winter je tady! Dnes odpoledne středoevropského času se otevřou brány haly Elmia Concert & Congress v Jönköping. Kromě karetní hry HearthStone budou probíhat turnaje také v CS:GO, Fortnite, League of Legends, Valorant a dalších herních titulech.

Během čtvrtku do místa konání dorazila také výprava Sazka.INAE, která vysílá do boje čtveřici karbaníků, kteří se poperou o co nejlepší umístění. Po dlouhé cestě, policejní kontrole i přejezdu trajektu jsme konečně dorazili, komentuje tým na sociálních sítích.
Hráči Sazka.INAE po příjezdu na ubytování ve Švédsku
Odpočinek a příprava jak během cesty, tak posléze na ubytování je nedílnou součástí cest hráčů na zahraniční offline eventy.

"Ve Švédsku jsme byli přivítaní deštivým severským počasím, které nás nakonec provázelo po zbytek cesty. Měli jsme však štěstí a naskytl se nám skvělý pohled na první letošní sníh," doplňuje PR manažerka organizace Viola Pilná.

Turnaje startuje dnes odpoledne. Informace o průběhu budeme postupně přinášet na webu a také organizace na sociálních sítích.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport