CS:GO

GuardiaN oficiálně opustil Singularity. "Těším se, že se budu moci podělit o další novinky," uvedl

GuardiaN oficiálně opustil Singularity. "Těším se, že se budu moci podělit o další novinky," uvedl
11. 2. 2022
  |  

Slovenský sniper a hrající legenda Counter-Strike scény končí na začátku února v Singularity. O dalších krocích GuardiaNa můžeme stále pouze spekulovat.

Již v lednu jsme uvedli informaci, že se GuardiaN s největší pravděpodobností podle dostupných informací rozloučí s Team Singularity. Realita na sebe nenechala dlouho čekat během úvodních dní v únoru slovenský hráč v organizaci oficiálně skončil.

"Chci poděkovat týmu Singularity a mým spoluhráčům za společně strávený čas a přeji všem jen to nejlepší do budoucna. Těším se, že se budu moci co nejdříve podělit o další novinky o své budoucnosti a děkuji všem za jejich zájem a trpělivost v této věci," uvedl Ladislav "GuardiaN" Kovács na oficiálním webu organizace ke svému konci.

Během půl roku, kdy byl GuardiaN součástí Singularity se bohužel celku nepovedlo dosáhnout tížených úspěchů a tak se zatím dá celý projekt považovat za neúspěšný. Z odehraných turnajů můžeme snad jen vyzdvihnout 4. místo v klání METAPLAY #1, ohodnocené $500 nebo vítězství v ESEA Cash Cup: Europe - Winter 2021 #1 ($3,000). Ani jeden z pomyslných "úspěchů" však nedosahoval historických počinů legend v sestavě.

"Přeji Ladislavovi vše nejlepší, byla to skvělá zkušenost pracovat se skutečnou legendou a doufám, že bude pokračovat v aktivní esportové kariéře. Vždy si budu pamatovat, kdy jsme si poprvé zavolali, a pro jednou musím přiznat, že jsem byl trochu ohromen tím, že jsem se do hovoru pustil, protože jsem vždy sledoval kariéru GuardiaN, dokonce i předtím, než jsem sám vstoupil do esportu," uvedl zakladatel a CEO Team Singularity Atle S. Stehouwer a zároveň dodal: "Opatruj se příteli a měj skvělý rok 2022."

Co bude dál zůstává zahaleno tajemstvím. V posledních dnech se slovenský hráč věnuje zejména streamování na platformě Twitch, kde jej můžete zastihnout nebo podpořit. O další hráčské, či jiné esportové, budoucnosti můžeme zatím jen spekulovat. Samotný hráč se totiž na sociálních sítích ke svým plánům nevyjádřil.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.