CS:GO

Velká škoda! eSuba padla v těsném souboji s NAVI Junior

Velká škoda! eSuba padla v těsném souboji s NAVI Junior
8. 9. 2021
  |  

eSubu dnes v podvečer čekala velká výzva v podobě mladých talentovaných hráčů z akademie organizace Natus Vincere.

Velký zápas pro tým eSuba v rámci turnaje Gjirafa 50 Masters League. Česko-slovenský celek čekala talentovaný academy tým jedné z největších organizací na světě. Oba týmy se střetly ve skupině hrané swiss formátem, když před dnešním duelem měly shodně skóre 1:0.

NAVI Junior vs. eSuba

  • Gjirafa 50 Masters
    • Swiss Stage, Round 2 (1:0)

  • Výsledek - 2:1

    • de_ancient - 17:19 (10:5)
    • de_vertigo - 16:12 (11:4)
    • de_mirage - 16:10 (7:8)

Průběh zápasu eSuba vs. NAVI Junior

Fanoušci, kteří si naladili přenos na speciálním portálu eventu jistě nelitovali, od prvních kol předváděly oba výsledky divácky pohledné CS:GO a náskok tým v průběhu mapy nehrál vůbec roli.

Na prvních dvou mapách to byli mladíci z NAVI, kteří diktovali tempo a dvakrát v polovině vedli jasným rozdílem. Nejprve se eSubě povedlo dostat zápas k vyrovnanému stavu a do prodloužení, kde už se radovali z vítězství.
Druhá mapa znamenala obdobný scénář s jediným rozdílem, eSubě se už nepodařilo zápas dotáhnout, případně otočit. Skvěle se obě mapy prezentoval ruský talent Ilya "m0NESY" Osipov, který si připsal +37 za 61 zabití a 37 smrtí. Vše se za stavu série 1:1 mělo rozhodnout na Mirage.

Zde eSuba už vedla dokonce 5:0 a všechno směřovalo k úspěšné polovině. Skvěle hrající headtr1ck však dělal česko-slovenské sestavě velké problémy a táhl svůj tým za velkým comebackem. Osm kol v řadě eSuba prohrála a Dominik "blogg1s" Janita zavelel ke snížení. Sniper eSuby stál u klíčových momentů závěru první poloviny, kdy nejprve dopomohl k 6. bodu a následně zvládl 1v1 situaci, které znamenala polovinu s výsledkem 7:8.

Bohužel pro české a slovenské fanoušky také ve druhé polovině tahala eSuba za kratší konec provazu a po když za stavu 10:14 twist bohužel nezvládl proti přesile hero clutch 1v2, bylo prakticky hotovo. Další kolo NAVI Junior zvládli a po vítězství 16:10 (celkově 2:1) se ve swiss formátu dostávají na skóre 2:0, zatímco eSuba má 1:1.

Zdroj úvodní fotografie: video.gjirafa.com

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport