CS2

G2 přichystalo další změnu roster opouští IGL HooXi

G2 přichystalo další změnu roster opouští IGL HooXi
1. 7. 2024
  |  

G2 je během offseason nejaktivnějším týmem a management se rozhodl pro další změnu na pozici IGL.

Divoká off-season v táboře G2. Nedávný vítěz IEM Dallas se rozhodl výrazněji zamíchat se svým rosterem a udělal rovnou dvě změny. Nejprve přišlo oznámení odchodu Nexy, který v týmu ani napodruhé moc dlouho nevydržel. Odchod přišel po osmi měsících. Jeho náhradou se stal malbsMD, rodák z Guatemaly, který působil v celcích jako TeamOne a M80. 

Pokud si někdo myslel, že je to vše, mýlil se. G2 během prvního červencového dne droplo další novinku. Tou je možná překvapivý odchod IGL HooXiho, který s týmem strávil poslední dva roky a zažil tak největší úspěchy. Jmenovitě například triumf v Katowicích, Kolíně nad Rýnem či velkém BLAST Finale v Abu Dhabi.

Nicméně v posledních měsících údajně situace nebyla ideální. Vše mohlo podtrhnout právě nedávné IEM Dallas, které G2 vyhrálo - ovšem bez něj v sestavě. HooXi absentoval, jeho místo zaujal nečekaný návratilec Stewie2K a ihned dokráčel jako stand-in pro cennou trofej. Poslední brzký exit z BLAST Spring Finals vše pravděpodobně potrhnul.

A kdo místo 29letého Dána? To zatím nikdo neví. G2 musí ovšem mít již něco připraveno, protože se brzy uzavírá soupiska na blížící se Esport World Cup, velký letní turnaj v Saudské Arábii. Dokonce zatím nekolují ani žádné spekulace, které v dnešní době plné informací bývají pravidelně pravdivé. 

 


Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.