League of Legends

G2 Esports oznámili stylově novou LoL sestavu. Přidávají se (ne)známá jména

G2 Esports oznámili stylově novou LoL sestavu. Přidávají se (ne)známá jména
3. 12. 2021
  |  

G2 Esports oznámili novou LoL soupisku pro LEC 2022. Stylově jak je jejich zvykem.

Bývalý hráč a nyní CEO G2 Esports Carlos "ocelote" Rodríguez je známý tím, že obsah, který vytváří jeho tým a organizace je naprosto klíčovou součástí komunikace v esportu. To nyní dodržel i v klipu, který oznamuje novou G2 Esports sestavu v League of Legends pro LEC 2022, kde si sám zahrál ústřední roli společně s Jankosem a Capsem.

Právě poslední dva jmenovaní jsou jediní přeživší rošády, kterou G2 Esports dělají ve své LoL divizi. Wunder, Rekkles, Mikyx, Grabbz (Head Coach) nebo Nelson, ti všichni byli odejiti, respektive nachystáni k prodeji. V některých případech, jako je Rekkles, už víme kam zamíří, u jiných stále čekáme.



V posledních dnech sílil tlak od fanoušků na ocelota i G2 jako takové. Příznivci s každým dalším dnem chtěli vědět víc a víc o LoL sestavě, která je tak populární. G2 Esports však napínali čím dál dýl, až před pár dny začali oznamovat postupně francouzské duo Romain Bigeard & Raphael Klausmann do managementu sekce, Dylan Falco jako Head Coach a také Rodrigo Oliveira jako Head Analyst.

Až dnes, v pátek 3. prosince, organizace oficiálně oznámila roster pro rok 2022. V některých jménem značně překvapující. Na TOP přichází bývalý hráč Schalke 04 Sergen "Broken Blade" Çelik, který má za cíl nahradit populárního Wundera. Jungle a Mid zůstávají obsazeny Jankosem, respektive Capsem a nové Bot duo vytvoří dva hráči bez zkušeností z LEC - Španěl Victor "Flakked" Lirola, který doposud hrál v MAD Lions Madrid (B tým MAD Lions) a jednadvacetiletý Belgičan Raphaël "Targamas" Crabbé, který přichází z Karmine Corp. V případě posledního hráče je otázkou, zda nebude součástí "dealu" mezi G2 a Karmine Corp v případě prodeje Rekklese.

Jedno mají všichni nově příchozí společné. Jde o velmi mladé, perspektivní hráče, kteří by se v případě dobrých výkonností mohli managementu organizace hodit při budoucím prodeji do zámoří nebo jiných evropských týmů.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.