CS:GO

G2, Astralis, Entropiq nebo ENCE. Koho mají SINNERS ve skupině v boji o PGL Major Antwerp 2022?

G2, Astralis, Entropiq nebo ENCE. Koho mají SINNERS ve skupině v boji o PGL Major Antwerp 2022?
8. 3. 2022
  |  

Domácí organizace SINNERS vyrazí do Rumunska v druhé polovině dubna, aby se zde poprala o PGL Major Antwerp 2022. Kdo jí v evropské RMR skupině B bude stát v cestě?

Druhou velkou šanci postoupit na turnaj ze série Major budou mít SINNERS již ve druhé polovině dubna 2022, kdy odletí do Rumunska, aby zde zabojovali mezi 15 dalšími týmy o slot na první Major roku 2022. Stejnou misi budou mít i Entropiq.

Kvalifikační turnaj PGL Major Antwerp 2022: European RMR B by se měl odehrát konkrétně od 21. do 24. dubna. Místem konání bude PGL Studio Bucharest.

Turnaj se bude hrát ve formátu swiss. SINNERS a Entropiq tedy narazí na minimálně 3, maximálně 5 celků. Přičemž pouze eliminační a postupové zápasy se budou hrát BO3, zbytek bude BO1. 
Přehled soupeřů SINNERS na PGL RMR EU Group B | Zdroj fotografie: SINNERS_Esports
Do Antwerp na PGL Major vyrazí 8 týmů z celkových 16. Tři nejlepší by měli obsadit Legend Status, 4. - 7. celek RMR kvalifikace pak jako Challenger a 8. postupující celek by měl letět se statusem Contender Status. Právě statusy Legend, Challenger a Contender by měly následně určovat, v jaké fázi turnaje se celky objeví. 

Další zástupci domácí scény, tedy David "frozen" Čerňanský (tým MOUZ) a Patrik "Zero" Žúdel (tým GamerLegion) budou v Rumunsku hrát o týden dříve, v jejich skupině se nachází například NAVI, Heroic, FaZe nebo Vitality. 

PGL Major Antwerp 2022: European RMR A:

  • NAVI, Heroic, Virtus.pro, Team Vitality, FaZe, MOUZ, BIG, GamerLegion, Fnatic, SAW, OG, Eternal Fire, Dignitas, Team Unique, forZe, Team QUAZAR

PGL Major Antwerp 2022: European RMR B:

  • G2, Gambit, NIP, Entropiq, Copenhagen Flames, Astralis, ENCE, HEET, SINNERS, Team Spirit, AVE, Sprout, Bad News Eagles, Endpoint, Snagal, Anonymo

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport