CS:GO

Fungující Coach peek! SINNERS porazili BLUEJAYS a jsou v semifinále

Fungující Coach peek! SINNERS porazili BLUEJAYS a jsou v semifinále
18. 11. 2022
  |  

Přestože SINNERS momentálně postrádají zraněného ZEDKA, stále se účastní turnajů se stand-inem v podobě trenéra Tomkeejse. Právě se svým koučem naskočili i dnes do čtvrtfinále European Development Championship Season 6, v němž si poradili s Makedonskou sestavou BLUEJAYS 2:0.

SINNERS čekal na dnešní den zápas ve čtvrtfinále mezinárodního turnaje EDC Season 6. Po osmifinálové výhře nad týmem PROSPECTS čekali na nekompletní sestavu hříšníků makedonští BLUEJAYS. V posledním vzájemném zápase, který proběhl v září v rámci CCT Central Europe Series 2 se z vítězství radovali hráči liberecké organizace.

SINNERS vs. BLUEJAYS

Výsledek - 2:0
  • de_mirage | 16:6 (11:4)
  • de_ancient | 16:14 (7:8)

Dnešní duel začal lépe pro SINNERS, kteří i s Tomkeejsem v sestavě na první mapě (de_mirage) dominovali a připsali si jednoznačné vítězství 16:6. Druhá mapa byla o poznání vyrovnanější, přesto se však povedlo hříšníkům svého soupeře přetlačit a díky lepší CT-straně si připsali vítězství 16:14. Highlightem celého zápasu byl jistě 1v5 clutch od Sebastiana "beastik" Daňa, který za stavu 0:3 pouze se zbraní Tec-9 dokázal v post-plant situaci zabít čtyři protihráče a před posledním utéct na dostatečnou dobu, aby stihla bomba explodovat. 

 


SINNERS tak díky výhře nad BLUEJAYS postupují do semifinále, v němž narazí na lepšího z dvojice Copenhagen Flames/Falcons. Ti se spolu utkají v sobotu od 13:00. 

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.