CS:GO

frozen s 55 killy zářil proti Astralis a dovedl svůj tým do finále

frozen s 55 killy zářil proti Astralis a dovedl svůj tým do finále
23. 5. 2021
  |  

Velká bitva z pohledu domácího fanouška čekala v semifinále upper bracketu turnaje Flashpoint 3. Slovenská hvězda frozen se v barvách mousesports utkala s Astralis a byla z toho velká show! Poprvé v historii totiž Mouz dokázali bývalou světovou jedničku porazit a slovenský hráč byl nedílnou součástí.

Turnaj Flashpoint 3, ve kterém se hraje především o důležité RMR body, dospěl do pokročilejší fáze, kdy na jedné straně týmy bojují o umístění, setrvání v turnaji pomocí lower bracketu a taky násobně lepší pozici v horní části pavouka. Poslední věc je přesným cílem mousesports.

mousesports vs. Astralis

Bývalá světová jednička v zápase s mousesports nestačila především na Davida "frozen" Čerňanského, který si během 2 map připsal 55 killů a v plus/mínus statistice skončil s +17.

  • de_nuke 19:17 pro mousesports
  • de_overpass 16:12 pro mousesports

Kdo nebo co dál?

mousesports jsou ve finále upper bracketu, kde čekají na vítěze dalšího nedělního duelu G2 a NIP. Už tento počin jim zajišťuje minimálně TOP 3 na Flashpoint 3, což znamná 1400 RMR bodů a $7000. Pro frozena a jeho spoluhráče se tu ale rýsuje možnost opět poskočit ve světovém žebříčku zpátky na místa, kam patřili a hlavně ukázat komunitě, že jsou v aktuálním světě ve skvělé formě.

Naopak pro Astralis je to další "kaňka do životopisu", která znamená složitější boje a ztrátu výsostného postavení na CS:GO scéně. 
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.