CS2

Frozen je spojovaný s přestupem do FaZe, může zamířit do světové jedničky

Frozen je spojovaný s přestupem do FaZe, může zamířit do světové jedničky
2. 12. 2023
  |  

Zajímavá zpráva! Frozen by podle všeho měl být novou posilou aktuálně nejlepšího týmu FaZe, kde by měl nahradit Twistzze.

Další velký přestup Slováka je na spadnutí. Matys nedávno stvrdil skvělý přesun ze Sampi do Fnatic, jedné z nejúspěšnějších organizací historie. O něco později může navázat frozen, kterého si zase údajně vyhlédla momentální jednička podle žebříčku HLTV – FaZe Clan.

S informací přišel portál Sheep Esport. Pokud se potvrdí, změní Slovák po více než dvou letech působiště. Koncem roku 2021 vyměnil domácí scénu za dres MOUZ, ve kterém na serveru válčí do dnes. Přežil několik zemetřešení v rosteru a svými stabilními výkony patřil mezi top hráče Evropy. Nyní to vypadá, že se posune ještě o stupínek výše.

Zájem organizace by měl být skutečně velký. Důkazem je fakt, že tým hodlá Frozena vykoupit ještě před koncem jeho kontraktu. MOUZ si jako náhradu zase vyhlédlo Brollana z Ninjas in Pyjamas, ale jeho dostupnost je zatím nejistá. 

FaZe je momentálně nejlepším týmem na CS scéně. Ve finále BLASTu mu jen těsně unikla pátá trofej v řadě. Parta kolem karrigana po dlouhých letech dřiny sklízí ovoce a vypadá to, že i na novém titulu budou patřit mezi špičku.

Spekulace dává smysl i vzhledem k tomu, že vítězný roster opustil Kanaďán Twistzz. Ten je zase brzy strvzením přestupu do Team Liquid. Zbytek sestavy by měl být stejný, Frozen se tedy teoreticky přidá k jménům jako ropz, broky, rain či právě kapitán karrigan.

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.