League of Legends

Freeze v letním splitu koučovat nebude, žádná nabídka ho nezaujala

Freeze v letním splitu koučovat nebude, žádná nabídka ho nezaujala
7. 5. 2023
  |  

Nové angažmá si po propuštění z Evil Geniuses hledal i český trenér Freeze. Na Twitteru oznámil, že ho žádná nabídka natolik nezaujala a v následujícím splitu bude pouze streamovat.

Česká enkláva ve Fnatic se nerozroste. Po oznámení, že LCS tým Evil Geniuses propouští téměř kompletní roster i coaching staff, se ihned vyrojily spekulace, že by Freeze mohl zamířit za svým dvojčetem do Evropy. Nightshare se v rozhovorech netajil tím, že by s bratrem rád jednou společně tým vedl.

Ve Fnatic to ovšem nebude, alespoň minimálně v letním splitu. Bývalý asistent trenéra u 100 Thieves na Twitteru oznámil, že nepřijme žádnou nabídku.

„Jednal jsem s mnoha organizacemi, ale s nikým jsme se na spolupráci nedohodli. Projekt musí dávat smysl pro obě strany. Přestěhuji se zpátky do Evropy, budu trávit více času s rodinou a k tomu streamovat. Uvidíme se příští sezóny,“ oznámil český trenér na Twitteru.

Jako asistent kouče Freeze získal s 100 Thieves jejich první historickou trofej a k tomu dvě druhá místa, s organizací se podíval i dvakrát na Worlds. V zimní pauze zamířil do prestižní role – převzal pozici hlavního kouče v Evil Geniuses. Ambiciózní projekt ale skončil záhy, roster skončil pouze na 4. místě a management se rozhodl pro kompletní změnu, kterou odnesl právě i Freeze.

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.