League of Legends

Freeze by měl skončit v Evil Geniuses, tým opustili čtyři hráči

Freeze by měl skončit v Evil Geniuses, tým opustili čtyři hráči
25. 4. 2023
  |  

Nejúspěšnější domácí trenér Aleš "Freeze" Kněžínek by podle zákulisních informací neměl pokračovat v Evil Geniuses, organizace také razantně sáhla do sestavy a do léta se vydá cestou přestavby.

Čtvrté místo v jarním splitu americké LCS bylo pro ambiciózní organizaci, která v minulém roce reprezentovala region na MSI i Worlds a získala jeden domácí titul, opravdu málo a Evil Geniuses do letního splitu reagují razantní změnou sestavy, která již byla ohlášena.

Tým opouští Ssumday, Inspired, FBI a Vulcan, situace je nejasná pouze kolem kanadského midlanera Jojopyuna. Podle prvotních informací se pak na přestavbě týmu měl dále podílet Freeze, nyní ale reportéři s přístupem k zákulisním informacím vypouštějí do světa zprávy o odchodu českého kouče z organizace.
Vyjádření Evil Geniuses - Zdroj: Twitter Evil Geniuses
EG se tak nejspíše vydají cestou rosteru plného talentovaných hráčů a jejich herního vývoje. Freeze bude mít pro nové angažmá mnoho možností, v LCS si vybudoval solidní renomé a v Evropě i Americe je momentálně velké množství týmů, které hledají optimální možnosti na trenérskou pozici. Z možných příležitostí v LEC přichází na mysl Vitality, Heretics, Excel či KOI.

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč