Francouzsko-dánská ostuda. Vitality prohráli 0:2 se SKADE v Pinnacle Cup III

Francouzsko-dánská ostuda. Vitality prohráli 0:2 se SKADE v Pinnacle Cup III
28. 3. 2022
  |  

Málokdo čekal, že uvidí francouzsko-dánskou sestavu Vitality účastnit se "druhořadého" online turnaje. Ale stalo se. Výsledek však není nikterak uspokojivý poté, co hned v úvodním zápase play-off Vitality prohráli 0:2 se SKADE.

Bulharští SKADE nejsou žádná ořezávátka a v online turnajích se jim všichni raději vyhnou. Když však byli nalosováni jako soupeř Vitality, jenž byli pozváni přímo do čtvrtfinále Pinnacle Cup III, málokdo čekal, že utkání skončí po dvou mapách.

Na té první přitom Vitality v polovině vedli 9:6 a nevypadalo to, že by měli odejít ze zápasu a turnaje s prázdnou. Opak však byl pravdou a téměř dokonalá CT-side na mapě Overpass dopomohla SKADE k otočce a vedení v sérii 1:0 (de_overpass 16:13).
Na druhé mapě se Vitality pokusili o zvrat, T-side na Nuku však dánsko-francouzské sestavě vůbec nesedla a tým i kvůli sérii 8 prohraných kol v řadě ztrácel v polovině 4:11. Nástup do druhé půle už Vitality vyšel a naopak SKADE ztrádali. Po 4 kolech však přišlo drama, z něhož vzešli vítězně hráči bulharské organizace, kteří si odnesli vítězství 16:10.

Do semifinále Pinnacle Cup III tak míří překvapivě SKADE, jenž porazili v celé čtvrtfinálové sérii Vitality 2:0. Těm tedy premiéra v online tier2 turnaji vůbec nesedla.

Vitality vs. SKADE

Výsledek - 0:2
  • de_overpass - 13:16 (9:6)
  • de_nuke 10:16 (4:11)
  • de_dust2

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.