CS:GO

Francouzské legendy nestačily. NEOFRAG s OG zvítězil 2:0 a míří na poslední CS:GO Major

Francouzské legendy nestačily. NEOFRAG s OG zvítězil 2:0 a míří na poslední CS:GO Major
9. 4. 2023
  |  

Na OG Esports v posledním zápase evropské části RMR kvalifikace na poslední CS:GO Major nečekalo nic snadného. Adam "NEOFRAG" Zouhar se se svými spoluhráči utkal s Falcons.

OG Esports se od úvodu série dařilo Falcons držet od jejich snu, postupu na domácí CS:GO Major. Na picku Francouzů to byli totiž právě OG Esports, kteří dokázali zahrát velmi dobrou ct, na které položili začátek úspěchu. Po výměně stran se navíc dokázal tým dostat do velké pohody i za útočnou stranu, kdy pouze jedinkrát francouzskou obranu neprolomili a celkově tak vyhráli v poměru 16:8.

OG Esports se dařilo také na začátku mapy de_mirage, kdy za T-side podchytili start. Následně sice zabral také soupeř, tým Falcons, který ještě v rámci prvncíh 15 kol otočil a vedl 9:6. Ani to však legendárním Francouzům nestačilo a OG Esports se díky kvalitní CT straně dostali zpět do zápasu i do vedení.

NEOFRAG se svými spoluhráči po sérii 4 kol vedl dokonce už 14:12, a byť Falcons snížili, save a další plný nákup OG poslal tým do vedení 15:13. To už tým nepustil a dokázal zvítězit v poměru 16:13, díky čemuž se kvalifikoval na BLAST.tv Paris Major 2023.

Falcons vs. OG Esports

Výsledek - 0:2
  • de_vertigo 8:16 (7:8)
  • de_mirage 13:16 (9:6)
  • de_overpass

Zdroj úvodní fotografie: BLAST Premier

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.