CS:GO

Francouzské duo misutaaa a NBK přestupuje do Falcons. Koho přivedou Vitality?

Francouzské duo misutaaa a NBK přestupuje do Falcons. Koho přivedou Vitality?
15. 8. 2022
  |  

Rošáda v Counter-Strike světě je v plném proudu. Zejména pak velké věci zažíváme na francouzské scéně. Kévin "misutaaa" Rabier z Vitality a Nathan "NBK-" Schmitt z MOUZ se přesouvají pod hlavičku Falcons.

Dny Nathana "NBK-" Schmitta už byly pár týdnů sečteny a jen se čekalo, kam zkušený hráč zamíří a v posledních dnech navíc vyplavalo na povrch, že by se Vitality chtěli zbavit Kévina "misutaaa" Rabiera, který je součástí organizace od března 2020.

Oba hráči nakonec dostali nabídku z francouzské organizaci Team Falcons. CS:GO sekce se aktuálně nachází na 29. místě světového HLTV žebříčku a dvojice Francouzů se toto umístění pokusí ještě vylepšit.

Organizace příchod obou hráčů potvrdila na svém Twitter účtu, kam zároveň přidala krátké vyjádření, které se týkalo bench pozice dosavadních dvou hráčů v sestavě - Keoz a Kyojin, kteří budou nahrazeni právě zkušeného a prověřenou dvojicí tier 1 scény.

Tým se rozhodl pro hned před IEM Rio kvalifikacemi, které mohou být následně důležitým momentem pro vývoj projektu. Uvidíme v jednom z klíčových zápasů o postup na RMR francouzský celek Falcons a české SINNERS? I to je možné! Přehled IEM Major Rio Open kvalifikací přinášíme v článku zde.

Zdroj úvodní fotografie: @PGL
 
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport