CS:GO

Francouzská legenda proti českým ambicím. Zachrání se SINNERS nejrychlejší cestou?

Francouzská legenda proti českým ambicím. Zachrání se SINNERS nejrychlejší cestou?
17. 12. 2022
  |  

Sedmadvacetiletý Kenny "kennyS" Schrub se s týmem Falcons potká ve druhém kole Upper Bracket baráže ESL Challenger League s českou sestavou SINNERS. Kdo se jako první zachrání?

Už včera se všichni těšili a čekali, jak se SINNERS popasují s AVANGAR v prvním kole horní části pavouka baráže ESL Challenger League, výsledkem bylo vzdání zápasu soupeře před jeho startem, tudíž česká sestava dostala free win. Proto ta pravá zkouška přijde dnes.

Od 19:00 čekají na SINNERS hráči francouzské organizace Falcons, za kterou nastupuje také Major vítěz Kenny "kennyS" Schrub, bude ten tou nepřekonatelnou překážkou pro český line-up?

Oba celky neměly ještě tu čest se potkat, jejich vzájemné střetnutí však bude doprovázet fakt, že SINNERS stále nastupují s Davidem "forsyy" Bílým, který byl umístěn před několika týdny na přestupovou listinu, a také trenérem Tomášem "tomkeejs" Tomkou.
Přesto jsou však SINNERS lépe postaveným týmem v HLTV žebříčku a také sázkové kanceláře vidí jejich šance lépe. Co rozhodně neuvidíme, tak to budou mapy de_dust2, kterou vyškrnou při volbě SINNERS a de_ancient, což bude ban týmu Falcons. Do hry by se tak mohla dostat Mirage, Nuke nebo Vertigo. Obecně na většině map mají SINNERS lepší procentuální úspěšnost, kterou dnes budou chtít potvrdit.

Vítěz zápasu bere defacto "vše". Minimálně tedy jistotu záchrany účasti v ESL Challenger League také pro nadcházející sezonu. Naopak na poražného budou čekat 2 zápasy v Lower Bracket, které musí zvládnout, pokud se chce zachránit. Ve druhém kole LB narazí horší z dvojice SINNERS/Falcons na lepšího z dua HEET/ALTERNATE aTTaX.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.