CS:GO

Francouzi ve Vitality vyklízí pozice. Otevírá se tak cesta pro bývalé hráče z Astralis?

Francouzi ve Vitality vyklízí pozice. Otevírá se tak cesta pro bývalé hráče z Astralis?
23. 12. 2021
  |  

Velké přestupy na světové CS:GO scéně jsou na spadnutí. Vitality se před Vánoci rozloučili s trenérem XTQZZZ i shoxem. Otevírá se tak cesta stěhování Dánů?

Všechno začíná vypadat jako hotová věc a na ose Francie <-> Dánsko se budou dít věci. Organizace Vitality v posledních dvou dnech oznámila odchody trenéra a hráče shox, který už podle dřívějších informací bude chtít zamířit do zámoří.

Třiatřicetiletý francouzský trenér Rémy "⁠XTQZZZ⁠" Quoniam pomohl celek Vitality dostat mezi užší světovou špičku a dosáhl s týmem zajímavých úspěchů. Nyní však loď Vitality opouští a s největší pravděpodobností jej od nového roku uvidíme v G2 Esports.

Richard "⁠shox⁠" Papillon přišel do Vitality v létě 2019 a během více než dvou let, z nichž byla většina poznamenána období pandemie, dopomohl celku k titulům na turnajích jako EPICENTER 2019, IEM Beijing 2020 Europe, BLAST Premier Fall 2020 a v neposlední řadě IEM Winter 2021.

Přichází ex-Astralis?

Dánské trio Danny "⁠zonic⁠" Sørensen, Peter "⁠dupreeh⁠" Rasmussen a Emil "⁠Magisk⁠" Reif by tak každým dnem měli být blíže svému "prvnímu velkému" zahraničnímu angažmá mimo svoji vlastní domovinu. Kontrakty všem končí se závěrem roku a proto by jejich oznámení mělo být otázkou několika málo dní.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport