CS:GO

Francouz shox má údajně namířeno do zámoří! Otevírá se ve Vitality šance pro bývalé hráče Astralis?

Francouz shox má údajně namířeno do zámoří! Otevírá se ve Vitality šance pro bývalé hráče Astralis?
15. 11. 2021
  |  

Přestupové okno v CS:GO světě slibuje nevídanou "podívanou", spekulace se začínají objevovat čím dál častěji a nové potenciální sestavy tak dostávají reálnější obrysy.

Před několika týdny vyšlo najevo, že se Astralis rozloučí z dvojicí hráčů (Peter "dupreeh" Rasmussen a Emil "Magisk" Reif) a trenérem Danny "zonic" Sørensenem. Právě tato trojice by podle nejaktuálnějších informací mohla zamířit do Vitality.

Z francouzského celku by se mohl poroučet mj. devětadvacetiletý Richard "shox" Papillon, který je podle serveru 1pv.fr v pokročilé fázi jednání se severoamerickou organizací Team Liquid.

Ve Vitality by dále měli skončit hráči Jayson "Kyojin" Nguyen Van a trenér Rémy "XTQZZ" Quoniam, kteří by měli být právě nahrazeni zmíněnými Dány. Domino přestupů by se mělo rozjet se začátkem roku 2022, kdy končí velké spoustě hráčů smlouvy s aktuálními zaměstnavateli. To by se mělo týkat nejen Astralis.

Situace v Team Liquid je také velmi na vážkách, Brazilec Gabriel "FalleN" Toledo se údajně rozhodl spojit sestavu s bývalých vítězů Major turnaje z jižní Ameriky, Jake "Stewie2K" Yip by měl být v jednání s jinými severoamerickými organizacemi a řeší se také návrat Nicka "nitr0" Cannella, který si odskočil k Valorantu, ale údajně zvažuje další výměnu hry, zpět k CS:GO.

Zdroj úvodní fotografie: 1pv.fr 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.