CS:GO

Forfeit a konec v ESEA Advanced? Dynamo Eclot skončilo v evropské soutěži

Forfeit a konec v ESEA Advanced? Dynamo Eclot skončilo v evropské soutěži
7. 12. 2022
  |  

Lukáš "capseN" Koláčný dnes oznámil, že se další dny nezúčastní zápasů týmu Dynamo Eclot v různých soutěžích z rodinných důvodů. Tým tak vyzkouše manažera v akci, po pádu do LB však následně forfeitnul.

Dynamo Eclot jelo na vlně vítězných zápasů a postupu v Evropě. Dnes však přišla tvrdá rána a série porážek, které přinesla už ranní zpráva Lukáše "capseN" Koláčného, jež se týkala jeho absence v nadcházejících zápasech.

Odpoledne do Thunerpick Bitcoin Series 2 nastoupil za český celek mladíček Martin "Happyy" Čepek, který by potažmo mohl být náhradou i do budoucna. I s ním v sestavě však Dynamo Eclot podlehlo 5:16 a připsalo si ve swissu 2. porážku.

Komplikovanější situaci přinesla vyřazovací část ESEA Advanced Season 43. Kvůli uzavřeným soupiskám se do prvního kola Upper Bracket pustil za Dynamo Eclot hráč Ondřej "ono" Bobula, toho času Team Manager / Business Development Manager. Bohužel akvizice na Into the Breach nestačila a DNE padli 0:2.

Podle dalších informací by navíc tým neměl nastoupit ani do zápasu v 1. kole Lower Bracket, kde je soupeřem tým Eternal Fire Academy. To by znamenalo kontumaci a konec v lize.

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.