CS:GO

Finálový den LORGAR Cup: Dynamo Eclot o bronz, bulharský boj o zlato

Finálový den LORGAR Cup: Dynamo Eclot o bronz, bulharský boj o zlato
2. 7. 2023
  |  

Vrcholí mezinárodní turnaj LORGAR Cup, ve kterém se utká Dynamo Eclot s ukrajinským celkem ILKA UA o bronz, večer nás čeká finálová bitva mezi bulharskými týmy 500 a Katuna.

Semifinálové zápasy nejlépe zvládly celky 500 a Katuna, shodou okolností oba z Bulharska. V prvním duelu o finále si poradili hráči 500 s Dynamo Eclot, kteří sice v sérii vedli, ale do vítězného konce duel nedotáhli. Ve druhém zápase Katuna porazila tým ILKA UA 2:0.

Dnes budeme tedy nejprve sledovat česko-ukrajinský souboj mezi celky Dynamo Eclot a ILKA UA od 17:00. Tým, který obsadí bronzovou pozici si odnese $2,500. Naopak poražený skončí v turnaji s prázdnou. 

Proti ukrajinskému celku budou Dynamo Eclot v pozici favorita a jejich vítězství očekává SazkaBET v kurzu 1,50:1. Naopak šance ILKA UA vidí s kurzem 2,40. Zřejmě i dnes, stejně jako ve zbytku turnaje, nastoupí Dynamo Eclot na pozici AWP s hráčem Martinem "Happyy" Čepkem, pro kterého může jít o ukončení zajímavé zkušenosti.

Ve finále (cca 20:00) budou bojovat bulharské celky 500 a Katuna, přičemž vítěz finále si kromě titulu odnese také $8,000 za vítězství. Poražený finalista získá $4,500. Favoritem na zisk titulu jsou hráči 500, kteří jsou aktuálně na 49. místě světového portálu HLTV, a svoji roli mohou potvrdit dle SazkaBET v kurzu 1,22:1. Katuna je naopak velkým outsiderem s kurzem 3,75:1.

Přímý přenos semifinálových zápasů můžete sledovat buď s anglickým komentářem na oficiálním kanále organizátora turnaje s názvem cee_champions nebo s česko-slovenským komentářem, který doposud tvořila dvojice Jiří "Bananides" Johanides a Jozef "Joshua" Dekan, na zprostředkovaném Twitch kanále streamerky itsterez.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.