CS:GO

Finále REPUBLEAGUE: Bitva fnatic a Eternal Fire, týmů, které dohromady neprohrály už 21 zápasů

Finále REPUBLEAGUE: Bitva fnatic a Eternal Fire, týmů, které dohromady neprohrály už 21 zápasů
20. 11. 2021
  |  

Turnaj od REPUBLEAGUE spěje do finiše! Uspějí favorizovaní fnatic, kteří by tak získali druhý titul z mezinárodní akce v řadě nebo dokáží překvapit turečtí hráči Eternal Fire?

Už dnes večer se rozhodne o tom, kdo ovládne druhou sezonu REPUBLEAGUE turnaje. Vítěz kromě titulu bere také $71,000, poražený finalista pak $30,000. Už v pátek večer o bronzu rozhodli Entropiq, kteří porazili 2:0 Godsent.

Finále REPUBLEAGUE SEASON 2:

Fnatic vs. Eternal Fire

  • Datum a čas: 20. listopadu; 20:00
  • Stream: twitch.tv/republeague_sk
  • H2H: 2:0 (2:1 - DH Open Closed Q; 2:0 - IEM Fall Closed Q)

Souboj neporažených celků poslední doby, oba prohráli před více než měsícem a nyní jsou připraveni vzít triumf. Eternal Fire jsou na vzestupu své formy, což dokazují napříč evropskými turnaji, k úspěchům a potvrzení však potřebují bezpochyby titul. Tým okolo XANTARESe a Woxica sice zvládl ESL Türkiye Şampiyonası: Summer 2021, nicméně turecký ESL šampionát nemůžeme srovnávat s turnaji, kde se chtějí Eternal Fire skutečně předvést.

Turečtí hráči mají o motivaci navíc postaráno, Woxic i XANTARES jsou totiž nositelé myšlenky tvorby tureckého "super týmu", navíc jsou zejména jeho spoluzakladatelé a tedy hrají opravdu "za svoji věc".
Na druhé straně jsou Fnatic jako znovuzrození. Britsko-švédská sestava korunovala své úvodní snažení a "honeymoon" vítězstvím na DreamHack Open November, kde celek neprohrál jedinou sérii. Navíc parta s legendárním KRIMZem naposledy ztratila mapu před 4 týdny v sérii s GamerLegion, od té doby jede manšaft jako dobře namazaný stroj a v následných 7 sériích tým zvítězil 2:0, respektive 3:0 ve finále DreamHack Open.

Owen "smooya" Butterfield ve dvaadvaceti letech dostal nový náboj do své esportové kariéry, který splácí fantastickými výkony. HLTV rating 1.30 z posledních tří měsíců budiž důkazem.

Velká bitva o šampiona REPUBLEAGUE Tipos Season 2 začíná dnes (tj. v sobotu 20. listopadu) od 20:00. Tím, že se finále hraje formátem BO3, bychom se měli korunovace dočkat mezi 22. - 23. hodinou večerní.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.