CS:GO

Finále je tady. Podaří se MOUZ dokončit spanilou jízdu na úkor ENCE?

Finále je tady. Podaří se MOUZ dokončit spanilou jízdu na úkor ENCE?
4. 6. 2023
  |  

Turnaj IEM Dallas 2023 míří zdárně ke svému konci. V posledním zápase se spolu utkají dva celky, které v průběhu turnaje více než překvapily všechny ostatní. MOUZ čekali na finále S-Tier turnaje od roku 2019, ENCE chtějí zase odčinit loňskou porážku ve finále na stejném místě.

Týmům MOUZ i ENCE se podařilo uspět a zvítězit v posledních 4 zápasech, z toho 5. v pořadí musí jeden z nich odejít jako poražený. Oba za sebou mají neuvěřitelná vítězství a strhující série. Vzájemný duel o titul na turnaji IEM Dallas, který by měl být třešničkou na celé zámořské akci, odstartuje už dnes večer od 19:30.

ENCE naposledy poznali jaké to je být ve finále přesně před rokem v rámci Intel Extreme Masters XVII - Dallas, případně v předchozí ESL Pro League Season 15. Titul z S-Tier turnaje se datuje až do roku 2018 (StarSeries & i-League CS:GO Season 6). Naopak MOUZ čekali na offline finále z takového turnaje od roku 2019 (EPICENTER), v témže roce ovládl tým i ESL Pro League Season 10 - Finals.

Kurzovým favoritem finálového zápasu je tým ENCE, jehož vítězství se pohybuje v hodnotě 1,65:1, naopak MOUZ by mohli opět překvapit, o čemž svědčí kurz 2,10:1. Přímý přenos vyřazovacích bojů IEM Dallas 2023 můžete sledovat na Twitch kanále ESL anebo na PLAYzoneCZ, kde se budou přenášet závěrečné turnajové boje včetně studia v českém jazyce.   

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.