CS:GO

Entropiq berou titul a $15.000 z turnaje Funspark ULTI EU

Entropiq berou titul a $15.000 z turnaje Funspark ULTI EU
6. 6. 2021
  |  

Nedělní večer nepatřil jen soubojům v Sazka eLEAGUE o postup do play-off, na EU scéně ale také zápasu v IEM Summer a finále evropské části Funspark ULTI 2021, kam postoupila také východoevropská sestava Entropiq.

Česká organizace byla postup do finále se svojí CS:GO sestavou velmi blízko zajímavému prvenství, za které by se inkasovalo $15,000. V cestě už stál poslední celek, severský tým Lyngby Vikings, se kterým se Entropiq utkali v BO3 sérii.
Zápas mezi 15. a 68. týmem světa měl být jednoznačnou záležitostí, což mělo přinést Entropiq tolik tížený triumf. Scénář obou map tomu výrazně napovídal. Především pak výkon ruského hráče Vladislava "Krad" Kravchenka táhl Entropiq za vítězstvím na úvodní mapě, kde si připsal 23 killů a pouze 10 smrtí. Výsledné skóre mapy Dust 2 bylo 16:7.

Na druhé mapě to mohlo být nadechnutí pro dánské hráče z Lyngby Vikings. Rozdíl několika tříd u obou celků byl však znát. Dvaadvacetiletý Krad byl doplněn velmi dobrým výkonem od El1ana a to Entropiq k triumfu stačilo.


Entropiq vs. Lyngby Vikings

Finále Funspark ULTI 2021
  • výsledek: 2:0
    • de_dust 2  - 16:7
    • de_vertigo - 16:10

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.