FIFA

FIFAe FINALS přinesou tři největší turnaje sezony!

FIFAe FINALS přinesou tři největší turnaje sezony!
13. 7. 2022
  |  

Ve hře FIFA jako hráč nelze dosáhnout víc, než vyhrát World Cup. Kdo si po koronavirové pauze odnese titul nejlepšího hráče světa?

Nejlepší hráči z celé planety se utkají na dánském stadionu Bella Arena s kapacitou až 7 000 diváků. Letos se navíc domácí fanoušci oblíbeného sportovního simulátoru mohou těšit i na vysílání v českém jazyce, které zprostředkuje sparťan Jan "The Johny" Hradil, kterému bude asistovat David "Davkouny" Vogel.

Na úvod vyvrcholí World Cup od 14. do 17. července, kde se proti sobě střetne každý sám za sebe a s dotací $500,000 jde o nejprestižnější turnaj celé sezony. Mezi favority na výhru patří argentinský zástupce Matiasbonanno9, ale za zmínku stojí také hráči jako Tekkz (Fnatic), Paulo Neto (Atalanta United) nebo Ollelito (Ninjas In Pyjamas).

Následně se v termínu 20. – 23. července odehraje Club World Cup, ve kterém se utkají nejlepší kluby, které vyšlou do boje dva své zástupce. V turnaji se objeví zvučné značky jako Heretics, Fnatic, Mkers nebo Dire Wolves.
Jako poslední vyvrcholíl Nations Cup pro reprezentace. Vzhledem k rozmanitým výsledkům jednotlivých kvalifikací je těžké někoho pasovat do role hlavního favorita, ale mezi přední týmy má patřit Německo či Portugalsko, přičemž Francie obhajuje zlaté medaile z roku 2019.

Letos se playoff zápasy jednotlivých turnajů odehrají i s českým komentářem na Trovo kanále TheJohny97.

Harmonogram českého vysílání:

FIFAe Nation Cup
  • 16. července od 11:00 TOP 16
  • 17. července od 15:00 Semifinále + Finále 

FIFAe Club World Cup 
  • 22. července od 11:00 TOP 16
  • 23. července od 15:00 Semifinále + Finále 

FIFAe World Cup
  • 29. července od 11:00 TOP 16
  • 30. července od 13:00 Semifinále + Finále
Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka