Partnerství

FaZe pokračují v budování superbrandu. Spolupráci s NFL rozšířili před nadcházejícím Super Bowl

FaZe pokračují v budování superbrandu. Spolupráci s NFL rozšířili před nadcházejícím Super Bowl
9. 2. 2022
  |  

Organizace FaZe spolupracuje se severoamerickou NFL už od roku 2019, nyní se partnerství rozšíří na jeden z největších sportovních momentů světa - Super Bowl.

FaZe i NFL mají mnoho společného od tvorby kvant obsahu až po velký zásah napříč světem, každý možná pro trochu jinou cílovou skupinu, což se nyní může propojit.

Subjekty budou před Super Bowlem spolupracovat na charitativní fotbalové akci. Tvůrci obsahu z FaZe Clan: Temperrr, Adapt, Swagg, Nate Hill a Kaysan si zahrají flag-football proti kolektivu tvůrců obsahu, bývalým hráčům NFL Michaelu Vickovi a Brett Favre a dalším celebritám. Hra bude mít charitativní aspekt, přičemž na tým bude věnováno $25.000.

"Náš vylepšený vztah bude zahrnovat vůbec první aktivace a iniciativy v průběhu sezóny 2022–2023 zaměřené na zapojení našich příležitostných fanoušků Gen Z," uvedl ke spolupráci Ian Trombetta, SVP, Social, Influencer & Content Marketing pro NFL.

Společnost a organizace FaZe také uvedla, že se v rámci partnerství bude jednat o zapojení a spojení influencerů, esportových profesionálů a dalších content creatorů do dění v NFL.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport