CS:GO

Fantastický clutch forsyyho dopomohl k výhře. SINNERS dělí jediná série od PGL RMR eventu

Fantastický clutch forsyyho dopomohl k výhře. SINNERS dělí jediná série od PGL RMR eventu
2. 3. 2022
  |  

Neuvěřitelně náročné a těžké dny zažívají SINNERS. Po úspěšné jízdě v prvním dnu PGL Major Antwerp 2022: European RMR - Open Qualifier, následně den druhý. V něm potřebovali SINNERS dvě vítězství. To první tým zajistil proti NLG poté, co forsyy dokázal v důležitém kole clutchnout 1v4.

Důležitý zápas předvedli hráči SINNERS v úvodním zápase 2. dne RMR kvalifikace na rumunský PGL event, z něhož vede cesta na nadcházející PGL Major. Soupeřem SINNERS byl tým NoLimit Gaming, který nakonec musel zkousnout těsnou porážku, o níž dost možná rozhodl v jednom z posledních kol David "forsyy" Bílý. Situaci 1v4 vyřešil talentovaný sniper náramně a dopomohl tak SINNERS ke 14. bodu.



SINNERS soupeře tlačili už od úvodní půle, v níž si budovali solidní náskok, nicméně chyby je připravily o výraznější vedení než 8:7. Po výměně stran to byl stále český celek, který diktoval tempo hry. 

V samotném závěru došlo na přetahovou ze strany na stranu, nicméně úspěšným celkem byl český tým SINNERS. Německý soupeř už nedokázal závěrečný nástup kontrovat a po 28 kolech prohrál 12:16. V souboji o postup budou hrát SINNERS s týmem FTW.

SINNERS vs. NoLimitGaming

Výsledek - 1:0 (de_mirage 16:12).

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.