CS:GO

FalleN se definitivně rozloučil s organizací Imperial Esports. Je cesta do FURIA volná?

FalleN se definitivně rozloučil s organizací Imperial Esports. Je cesta do FURIA volná?
3. 7. 2023
  |  

Středoevropští fanoušci se v noci dočkali velkého brazilského oznámení. Respektive zřejmě jeho první části. Brazilský celek Imperial Esports a hráč Gabriel "FalleN" Toledo se společně rozloučili a každý se vydá svou vlastní cestou.

Krátce po půlnoci středoevropského času z neděle na pondělí brazilská organizace Imperial Esports zveřejnila rozloučkový příspěvek s dvaatřicetiletým hráčem Gabrielem "FalleN" Toledem. Ve vyjádření mu poděkovala za oddanost, píli a vytrvalost poté, co jej organizace angažovala s jeho projektem Last Dance.

Tým Imperial, ve kterých FalleN strávil více než rok, byl další z angažmá na brazilské, respektive zámořské scéně. V historii se FalleNovi podařilo obnovit projekt MIBR (Made in Brazil), táhl legendární SK Gaming nebo Luminosity Gaming. V USA si posléze vyzkoušel i angažmá v Team Liquid.
V obsáhlém vyjádření o několika Tweetech se vyjádřil také také samotný dvaatřicetiletý hráč, který děkoval spoluhráčům i management organizace, respektive partnerům za 15 měsíců dlouhou spolupráci.

Podle původních reportů a spekulací se dost možná otevírá cesta FalleNa do organizace FURIA, tedy další z týmů z Brazíli. Samotná FURIA před pár dny pustila do MIBR dvojici hráčů saffee a drop, sama se tak dívá po náhradách.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.