CS:GO

FalleN do FURIA? Zahraniční média mají o osudu brazilské legendy jasno

FalleN do FURIA? Zahraniční média mají o osudu brazilské legendy jasno
20. 6. 2023
  |  

Zdá se, že vypukla jednání o jednom z největších přestupů na brazilské CS:GO scéně vůbec. Zkušený hráč a legenda tamní scény Gabriel "FalleN" Toledo by měl dle všeho souhlasit s přestupem do celku FURIA. Organizace nyní vede se současným zaměstnavatelem jednání.

Brazilská legenda a miláček tamní scény Gabriel "FalleN" Toledo by mohl opustit Imperial Esports, za který nastupuje více než rok. Organizace jej však nechce pustit zadarmo a vedou se jednání o jeho přestupu do dalšího brazilského celku.

Zájem o dvaatřicetiletého AWP hráče a zároveň IGL FalleNa totiž projevila FURIA a podle zdrojů zahraničních médií je samotný hráč připraven na přestup a novou výzvu. Jednání tak mezi sebou převzaly organizace, které se nyní na přestupu musí domluvit.

Ani to však nemusí být úplně jednoduché, protože FURIA potřebuje dostatek financí nejen na příchod FalleNa, ale i případně dalšího hráče neboť tým by měl opustit André "drop" Abreu. 

FalleN ve své bohaté historii nastupoval za nejeden brazilský celek, kdy kromě Imperial reprezentoval i týmy jako MIBR, SK Gaming, Luminosity Gaming nebo si odskočil také do Severní Ameriky na angažmá v Team Liquid. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.