League of Legends

Fakerova dominance, supersilná Čína a domácí kontroverze, druhý díl Riftczechu v plné sestavě!

Fakerova dominance, supersilná Čína a domácí kontroverze, druhý díl Riftczechu v plné sestavě!
28. 4. 2022
  |  

Čtveřice tuzemských komentátorů League of Legends a jarní split všech nejvyšších regionálních soutěží za námi. I druhý díl podcastu se točí primárně kolem esportu, tentokrát především v Asii.

Tento týden čtveřice Davkouny, Mortsche, Fortanu a Kangae zabrousila do asijských lig a porovnala kvalita korejské LCK a čínské LPL. Která z těchto soutěží je momentální superligou a může drastické omezení hraní v Číně zastavit vývoj talentů?

Debata se dotkne i kontroverzního projektu IKISEQ, probíhajících EU Masters, skvělého příběhu Evil Geniuses v americké LCS a nejlepších hráčů v LEC dle komentátorů.


Fortanu napsal k tématu dohrané LCS parádní článek o vítězech a poražených, který si k podcastu můžete přečíst zde!  Zároveň se také v článku Predikce čtvrtfinále EU Masters dozvíte, komu věří nejlepší domácí komentátoři v play-off EU Masters.

I v tomto díle na vás čeká soutěž o RP! Do komentářů pod video napište, který příběh jarního splitu vás nejvíc zaujal a proč. Nejlepší odpovědi budou přečteny a rozebrány v dalším dílu a vybraný komentář získá 1380 RP.

Author photo
RIFTCZECH Český podcast o domácím i světovém dění v League of Legends